Legyél a csapatunk tagja!

Küldetésünk, hogy a webáruházakat logisztikai problémáit megoldjuk és hozzásegítsük a magyar e-kereskedőket a nemzetközi terjeszkedéshez.

Kiemelt pozíciók

Készletgazda
Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a régió legmodernebb és legnagyobb robotizált fulfillment központjának (Boxy Fulfillment) bővülő csapatához, hiszen Készletgazdákat keresünk.
Csoportvezető
Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a régió legmodernebb és legnagyobb robotizált fulfillment központjának (Boxy Fulfillment) bővülő csapatához, hiszen Csoportvezetőket keresünk.
Áruátvevő
Most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a régió legmodernebb és legnagyobb robotizált fulfillment központjának (Boxy Fulfillment) bővülő csapatához, hiszen Áruátvevőket keresünk.
Junior Financial Analyst
Junior Financial Analyst-ként (teljes, napi 8 órában) a fő feladatod a pénzügyi és számviteli munka támogatása, valamint az adminisztratív folyamtokban való részvétel.

Légy egy erős csapat része, nézd meg nyitott pozícióinkat

Ilyen nálunk dolgozni

Folyamatos fejlődés és kihívás.
Varga Anna
Project manager
Végre azt csinálhatom, amiben igazán jó vagyok.
Varga Anna
Project manager
A hely, ahol az ötleteim célba érnek.
Varga Anna
Project manager

Ilyenek vagyunk mi

Nam congue massa metus, a posuere mauris commodo sit amet. Duis sit amet posuere neque. Suspendisse nec varius velit, sit amet elementum felis. Maecenas et pellentesque tortor, ac egestas ante.

Jelentkezz a Boxy-hoz

Személyes adatok
Click or drag a file to this area to upload.